Klar, parat START!

Aprilsnar og konsekvenserne…

APRILSNAR!!!!

1. april, dagen hvor man må tage gas på andre,… For det gør man jo ikke resten af året næh! 😉

Jeg vågnede i morges for sent, mit ur syntes åbenbart at det var den perfekte spøg at gå i stå eller fryse eller gå ud, hvad der skete er jeg ikke helt sikker på, men jeg måtte hive batteriet ud og genstarte, typisk.
Men ud af sengen fløj jeg ellers, greb tandbørsten imens jeg hoppede i strømpebuskerne og skrev en hastende besked til arbejdede at jeg var på vej, men uret var hoppet på Aprilsnardillen… Suk.

Da jeg endelig sad i toget på vej på arbejde, havde jeg lige tid til at tjekke de sociale medier, og typisk mig så falder jeg for dagens anden aprilsnar. ” Mads og Monopolet stopper til sommer!” WHAT!? Noooo! Jeg nåede at tænke; “Jamen hvad skal jeg så lytte til lørdag formiddag” og så huskede jeg det var 1. april… Doh!
Ellers var der diverse graviditetsjokes, millionchancen, jordomrejsen, I ved de gode gamle lidt kedelige dem-har-vi-hørt-før-jokes. Men så så jeg en der virkelig satte gang i lattermusklerne.
Har I set downtowns særlige tilbud, den er altså sjov, og minder mig om filmen The Wedding date. Har I set den? Dagens tilbud lyder som følge: Lej en kæreste i 24 timer, og nyd tosomheden. 

Der er selvfølgelig mange andre jokes, men det var altså den sjoveste til dato, well done Downtown! 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Klar, parat START!