Ny måned = nye mål

Påskeskæg

Hej derude, har I alle har en dejlig påske?
Jeg har simplehen haft så meget på programmet og selvom bloggen er helt ny og man skal give ekstra tid i starten (hvis ikke hele tiden :)), så valgte jeg at trække stikket og bruge tiden udenfor i det alt for lækre påskevejr med hr. A og familien. 🙂
Men derud over så har der også været plads til lidt shopping og lækker mad, derfor kommer der nok to indslag om påsken i dag og i morgen.

Som nævnt tidligere så har jeg ret meget at se til for tiden, bachelorprojektet fylder en masse, og samtidig med det, så har jeg tusind andre bolde i luften… Kender I den følelse.. Jeg må blive bedre til at strukturere min tid bedre.
Mandag til torsdag gik på bacheloren, jeg er i gang med at undersøge mulighederne for at anvende strandkrabber til konsum. BUM! Ahva? Siger de fleste, hvorfor gør du dog det spørg nogen andre eller også kigger de bare lidt forvirret på mig. 🙂

Jeg er vant til det, men kort fortalt, så er det et produktudviklingsprojekt, hvor jeg vil prøve at bruge strandkrabber til noget positivt. Strandkrabber er en meget invasiv art, som ødelægger havbunden og spiser alt på dens vej, derfor er fiskeriet mange steder dalet, og en af grundene er at bestanden er fisk er faldende.

Der er nogen udfordringer projektet, danskerne er måske ikke helt den rette målgruppe, da der ikke har været tradition for at spise krabbe i Danmark, men det er spændende og ret så interessant, hvis man kan lidt at nørde med mad. Det var den “korte version”, jeg skal nok spare jer for alle de tunge detajler :D.

bachelorcollage

Fredag var en dejlig dejlig dag, vejret var skønt og der var kærestehygge på programmet.
Hr. A og jeg skulle i Zoologisk Have, noget jeg ikke har gjort i 100 år og en sommer. Jeg er så glad for dyr, og må indrømme at Københavns Zoo er en af bedste jeg har set, og jeg har ellers set et par forskellige rundt om i verden. Vi havde afsat 3 timer til at se hele haven, og det var lige stramt nok, tænk at man kan bruge så meget tid på at gå rundt i ring, eller næsten, haha. Men vi nåede vist at se alle dyrene, det var ihvertfald planen, vi så endnu en én dag gammel giraf unge, den var ret så sød, lidt rynket og sky, men hvad kan man forvente. Den lever endda endnu, så det bliver nok ikke en gentagelse af sidste års girafaffære :).

Zoo med Allan og Mathias

Efterfølgende var der dømt sushihygge og så en gåtur igennem København hjemad, for at få maven rettet ud efter al den lækre sushi vi rå åd, der er vist ikke en pænere måde at sige det på. Jeg ÆLSKER(!) at gå aftenture igennem København, med en rosenrød himmel over bytagene, giver byen en helt anden stemning end den ellers travle summen man oplever i løbet af dagen.1465143_10153601367240387_488037876_n

 

I morgen fortsætter snakken om påske, der kommer lidt sommerhus-familie-hygge, film, kærlighed, shopping og lækker mad 🙂
God aften til jer alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ny måned = nye mål