Påskeskæg

Påskeskæg del 2

Godaften 🙂

Jeg er så glad for at foråret er kommet og dagene er længere og alt det der, MÆÆNN jeg bliver også så trist når jeg som i dag endelig er på vej hjem og det stadigvæk er lyst og lykkeligt tænker “Juhuu! Så er klokken jo slet ikke så meget! Men næh nej uret viste 19.55 da jeg trådte ind ad døren.. FML.. En hurtig bid mad, et lille indlæg og så ellers i seng, så man er klar til en ny morgen..

Men nok brok, jeg var igang med at fortælle om min påske, og det var simpelthen så dejligt, Hr. A og jeg tog i sommerhus lørdagmorgen, men hans familie. Klokken var 7.30 da vi tumlede ud af sengen og ud i bilen for at nå morgenmad med resten af hans familie 2 timer senere i sommerhuset.

Det er lang tid siden jeg har været i et sommerhus, men stemningen er ikke at tage fejl af, den stod på AFSLAPNING og mere AFSLAPNING, og det var så rart.
Jeg er ikke fan af at skrive bachelor, så det at kunne holde en lille pause, det var virkelig guld værd for mig.

Hvad lavede vi så i sommerhuset? Tjo sommerhuset ligger i Karlundborg, lige ud til vandet, så vi fik gået en masse turer på stranden og det kan lyde som en kliche, men at kunne nyde fuglenes (og IKKE duernes) syngen er altså himmelsk, det og at være langt væk fra den ellers travle summen i København. Der var plads til en morfar eller tre og så var der ellers en masse god mad og rødvin.
Søndag eftermiddag startede med en løbetur i området med hr. A. og hans far efterfulgt af en morfar i solsengen i det alt for dejlige vejr, som blev efterfulgt af en alt for lækker påskefrokost med tarteletter! Tarteletter! Så kan det altså ikke blive mere dansk! Og jeg elsker det, så kan I bare kalde mig bedstemor, men hvidsovs med kylling og asparags haps jeg er solgt!

Da vi om aften kom tilbage til København, var der dømt filmhygge. DR1 var gavmilde med film, så det blev til et længere maraton af film der blev set, hvilket resulterede i at vi først endte i seng klokken 3, men hvad pokker, det er jo kun påske en gang om året 🙂

Til slut et lille sneak peek af hvad jeg har påskeshoppet, man må jo gerne forkæle sig selv. Jeg kan lige så godt være ærlig, men jeg er kæmpe fan af at shoppe online, og selvom jeg prøver at begrænse mig, så finder et par pakker altid vejen hjem til mig.

Er der en ting jeg er vild med så er det two piece sæt!, jeg er ved at have en del i skabet, men alligevel kunne jeg ikke dy mig da jeg så dette hos H&M, og så var det jo slet slet ikke galt med prisen. Desuden så har jeg også købt mig denne rigtig fine kimono, som jeg så hos Maria på modemedmere.dk, den er så fin og enkel og glæder mig til at bruge den her til foråret og sommeren.hjemkøbt

 

I må have en rigtig dejlig aften, til vi skrives igen 🙂

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Påskeskæg